Word vrijwilliger

Bij Voedselbank Zwolle draait alles om betrokkenheid en actie. Ons team bestaat uitsluitend uit toegewijde vrijwilligers die zich inzetten voor onze missie. We verwelkomen nieuwe vrijwilligers die niet alleen bereid zijn om een helpende hand te bieden, maar ook om actief mee te denken over de organisatie. Jouw frisse ideeën en voorstellen worden gewaardeerd en omarmd. 

Je bent welkom als vrijwilliger

Bij Voedselbank Zwolle heten we nieuwe vrijwilligers van harte welkom! Onze organisatie draait op de inzet en toewijding van mensen zoals jij, en we hebben bijna altijd ruimte voor extra helpende handen. Of je nu specifieke vaardigheden hebt of gewoon een hart hebt voor anderen.

Op onze website vind je een overzicht van onze vacatures onderaan de pagina. Maar ook als je niet direct iets ziet dat bij je past, nodigen we je uit om een open sollicitatie te doen. We geloven in de kracht van diversiteit en nieuwe ideeën, dus jouw inbreng is van onschatbare waarde. Wanneer we jou nog niet direct kunnen plaatsen, zetten we jou op de wachtlijst.

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kun je rekenen op ondersteuning en begeleiding. We bieden coaching en begeleiding waar nodig, zodat je jezelf kunt ontwikkelen en optimaal kunt bijdragen aan onze missie. Twee keer per jaar organiseren we een avond speciaal voor onze vrijwilligers, waarin we samenkomen, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. Daarnaast bieden we af en toe cursussen aan, zodat je je kennis en vaardigheden kunt blijven verbeteren. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je goed verzekerd bent met een verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid en ongevallen. Jouw veiligheid en welzijn staan bij ons voorop.

Dus, ben jij klaar om een verschil te maken en deel uit te maken van ons team? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en samen te werken aan een betere toekomst voor onze gemeenschap. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Voedselbank Zwolle!

Vrijwilliger worden
Wat is je naam?
Wat is je naam?
Voornaam
Achternaam
Ben je eerder vrijwilliger geweest?
Op welke dagen ben je beschikbaar?
Wil je één keer helpen of voor een langere periode?

Bekijk onze vacatures

Vacatures

Chauffeur

Ben jij op zoek naar een zinvolle baan waarbij je een directe impact kunt hebben op het leven van mensen in jouw gemeenschap? Voedselbank Zwolle zoekt een betrouwbare en gemotiveerde chauffeur om ons team te versterken!

Lees verder »