Voedselbank Zwolle straalt in splinternieuwe outfit

Bij Voedselbank Zwolle zijn we trots op onze toegewijde vrijwilligers en willen we graag dat ze er piekfijn uitzien terwijl ze zich inzetten voor onze gemeenschap. Daarom introduceren we met veel enthousiasme onze gloednieuwe Voedselbank outfit!

Dankzij de hulp van Hekon hebben al onze vrijwilligers nu een uniforme look met donkerblauwe poloshirts, jassen en schorten, allemaal versierd met ons herkenbare Voedselbank logo. Met deze nieuwe outfit willen we niet alleen eenheid en professionaliteit uitstralen, maar ook onze dankbaarheid tonen voor het harde werk van al onze vrijwilligers.

Of het nu gaat om het verwerven van voedsel, het verwelkomen van cliënten, het zorgvuldig samenstellen van voedselpakketten of het veilig uitdelen ervan, ons team staat klaar om te helpen, en nu doen ze dat in stijl!

Op de foto zien jullie een deel van ons fantastische vrijdagteam, stralend in hun nieuwe outfits. We zijn ontzettend dankbaar voor hun inzet en enthousiasme, en we kijken ernaar uit om samen verder te gaan in onze missie om hulp en hoop te bieden aan hen die het het hardst nodig hebben.